Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Финансов одит от Kreston BulMar

ние предлагаме финансов одит на най-високо ниво

Одит > За Нас

Крестън БулМар – финансов одит ООД

Крестън БулМарKreston BulMar (Крестън БулМар) е водеща консултантска компания в България, с 23 офиса в страната, над 250 души персонал и повече от 4 000 постоянни клиента. Компанията е част от глобалната мрежа на Kreston International (Крестън Интернешънъл).

Компанията ни предлага голям набор от услуги в областта на финансите, а именно: финансов одит, счетоводно обслужване, пейрол, данъчни и бизнес консултации, юридически услуги, корпоративни финанси и бизнес оценки.

Нашата мисия е да осигуряваме най-високо качество на справедлива цена. За да я постигнем инвестираме много време и средства в професионалното израстване на кадрите си, в модерни и сигурни информационни технологии и разработването на вътрешни процедури и правила за качество на услугите. С клиентите и партньорите си държим на отношения, основаващи се на доверие, отговорност и лоялност.

През 2001 г. Kreston BulMar се превърна в една от първите компании сертифицирани по ISO 9001, а през 2005 г. - в първата по ISO 27 000 в областта на счетоводните и финансови услуги.

 

Винаги на Ваше разположение

Kreston BulMar е и единствената счетоводна и одиторска компания в България с национално покритие. С офиси в 8 от големите градове в страната, ние сме винаги на разположение, на удобно за вас място. Виж контактна информация.

Наши проекти

Счетоводство
Фактура
Кредити, влогове, застраховки
Курсове по счетоводство

Препоръчваме ви